Pløjning af mark med omhyggelig bearbejdning

Vi pløjer marker professionelt

I vores maskinstation råder vi over alt, hvad der skal til for at varetage opgaver med pløjning af marker. Brdr. Madsen & Søn I/S er derfor det helt rigtige valg for dig, der skal have hjælpe til at pløje og bearbejde jorden på dine marker. Vores erfaring og brug af moderne landbrugsmaskiner sikrer en effektiv og omhyggelig bearbejdning af dine marker.

Pløjning af marker er essentielt for at forbedre jordens struktur og forberede den til såning ved at vende og løsne jorden, hvilket fremmer bedre vandgennemtrængning og luftning. Hvis du har brug for hjælp til netop dette i Næstved, Ringsted eller et andet sted i eller omkring vores base i Haslev, så kører vi gerne ud for at klare det for dig.

Sådan arbejder vi med pløjning af mark

Vores hold af erfarne maskinoperatører anvender avancerede traktorer og plove, der er designet til at håndtere alle typer jordbund og terræn. 

Vi tilpasser vores fremgangsmåde til hver enkelt kundes specifikke behov og jordens tilstand, hvilket sikrer optimal forberedelse af marken til næste sæsons arbejde med opdyrkning.

Hos Brdr. Madsen & Søn I/S​ fokuserer vi på præcision i vores arbejde, hvilket minimerer forstyrrelse i jordens og bevarer næringsstofferne. Dertil har vi en stor viden om forskellige jordforhold, hvorfor vi kan sikre, at vores arbejde netop er tilpasset jorden på din mark, så den skaber de bedste vækstbetingelser for afgrøder. Overlad derfor trygt arbejdet med pløjning af mark hos os, hvis du vil være sikker på et positivt resultat.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til, hvordan vi varetager arbejdet med pløjning af marker, eller har du en konkret opgave, som du ønsker at få et tilbud på? Så kan du altid ringe eller skrive til os. Vi hører gerne meget mere om, hvad vi kan gøre for dig, så vi kan udforme en pris til dig.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Vi er medlem af​

​Danske Maskinstationer og Entreprenører

Som medlem af DM&E, ​er vi altid på forkant med den nyeste viden inden for vores faglige område. 

Dette er en hovedoverskrift
​i én eller flere linjer

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Brdr Madsen & Søn I/S

Bråbyvej 71

4690 Haslev

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

​Tlf: 40 45 21 30 / 21 43 23 40

E-mail: brdrmadsen@brdrmadsen.dk

CVR: 11349242

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.