Jordkørsel til forskellige behov

Effektiv transport og håndtering af jord

Hos Brdr. Madsen & Søn I/S tilbyder vi professionel jordkørsel i og omkring vores maskinstation i Haslev. Med vores flåde af veludrustede køretøjer og erfarent personale sikrer vi effektiv og sikker transport af jord til forskellige behov, fra store anlægsprojekter til mindre private opgaver. Vi hjælper derfor også både private husejere, landmænd, erhvervskunder og andre.

Fra vores maskinpark i Haslev kører vi gerne langt for at hjælpe vores kunder med jordkørsel. Vi har blandt andet mange tilfredse kunder i omkringliggende byer som Ringsted og Næstved, og vi står altid klar til at tage imod nye kunder med løsninger, der imødekommer deres behov.

Rettidig og pålidelig jordkørsel

Vi forstår betydningen af rettidig og pålidelig service med jordkørsel. Det er af største vigtighed, at du ikke kommer til at stå og vente på din transportløsning, da dette kan skabe forsinkelser og andre driftsproblemer.

Derfor tilbyder vi tilpassede løsninger inden for jordkørsel, der matcher dine specifikke krav og tidsplaner. Uanset omfanget af dit projekt, kan du stole på, at vi transporterer jorden nøjagtigt derhen, du har brug for det, og når, du har brug for det.

Vi kan stå for jordkørsel af små som store mængder jord, da vi råder over forskellige maskiner og vogne. Du er derfor velkommen til at fortælle os om dine behov for jordkørsel, og så fortæller vi om, hvorvidt vi ikke kan tilpasse dig den rette løsning.

Kontakt os for at få en pris på arbejdet

Hvis du ønsker en konkret pris på din opgave med jordkørsel, så skal du altid være velkommen til at fortælle os mere om den. Kontakt os derfor allerede i dag og få løst alle dine udfordringer, der vedrører jordkørsel.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Vi er medlem af​

​Danske Maskinstationer og Entreprenører

Som medlem af DM&E, ​er vi altid på forkant med den nyeste viden inden for vores faglige område. 

Dette er en hovedoverskrift
​i én eller flere linjer

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Brdr Madsen & Søn I/S

Bråbyvej 71

4690 Haslev

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

​Tlf: 40 45 21 30 / 21 43 23 40

E-mail: brdrmadsen@brdrmadsen.dk

CVR: 11349242

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.